PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 06/02/2011

Valdano: "No canviem a Cristiano per ningú"

El director general del Reial Madrid diu que el Di Stéfano actual és Cristiano: "Porta la mateixa samarreta i farà època en aquest equip", ha dit Valdano

Redacció
1 min
Jorge Valdano, director esportiu del Reial Madrid.

MadridJorge Valdano, director general del Reial Madrid, ha defensat Cristiano Ronaldo, després que contra la Reial Societat hagi acabat amb la sequera de quatre partits sense veure porta. Valdano ha estat clar: "La notícia és que Cristiano no marqui" i ha afegit: "Tant Cristiano com Messi són grans jugadors i és un privilegi tenir-los en el campionat, però nosaltres no canviem Cristiano per ningú. Això de Di Stéfano, ho aplicaria a Cristiano, que porta la mateixa samarreta i farà època en aquest equip", ha dit Valdano, en resposta a les declaracions de Quique Sánchez Flores, tècnic del València, i de Pep Guardiola, entrenador del Barça.

Jorge Valdano, director general del Reial Madrid, ha elogiat al final del partit contra la Reial Societat a Canal+ Liga a Mesut Özil, i ha dit que, per a l'afició del Bernabéu, el jugador alemany és "la nina dels seus ulls". "Ell ens dóna claredat en el joc", ha dit Valdano.

Qüestionat per si el seu club té ja clar si exercir l'opció de compra per Adebayor, el director general ha apuntat: "Anirem pas a pas, sinó perdrem el respecte als temps. Ja ho veurem a finals de temporada. Serà un futbolista important aquest any a Europa".

"El partit contra la Reial Societat ha estat fluid, hem tingut un marcador ampli, el necessitàvem. Hem vist que la plantilla que tenim és molt llarga, de qualitat. Els no habituals poden resoldre també", ha sentenciat Valdano.

stats