Primera Divisió
Esports Futbol 21/05/2011

Sis equips lluiten per evitar l'última plaça de descens, i tots depenen de si mateix per aconseguir-ho

Mallorca, Saragossa, Deportivo i Osasuna juguen contra equips que ja no s'hi juguen res, i el drama estarà a Anoeta en un duel directe entre la Reial Societat i el Getafe

Albert Solé
1 min
El Getafe sap que si perd o empata a Sant Sebastià pot baixar, doncs el Saragossa aspira  a guanyar al camp del Llevant.

BarcelonaEn l'última jornada de Lliga de Primera Divisió ja queden poques coses per decidir. El Barça és campió, el Reial Madrid i el València jugaran la Lliga de Campions directament, i el Vila-real haurà de passar per una eliminatòria prèvia. El Sevilla, l'Atlètic de Madrid i l'Athletic Club jugaran l'Europa League, i només queda per decidir qui dels tres haurà de passar per una fase prèvia. I per baix, Hèrcules i Almeria ja són equips de Segona Divisió, i el gran drama és la tercera plaça de descens, en la que sis equips encara hi poden caure: Mallorca, Osasuna, Getafe, Reial Societat, Deportivo i Saragossa.

La gràcia d'aquesta última jornada és que els sis equip depenen de si mateixos per salvar-se, si guanyen el seu partit no baixen a Segona. I és que el Saragossa, que és qui ocupa ara la plaça de descens, només depèn d'ell mateix perquè la Reial Societat i el Getafe s'enfronten entre ells, i qualsevol resultat li va bé als aragonesos per evitar el descens, si ells guanyen al camp del Llevant –8.000 aficionats s'hi desplaçaran–. Així, Mallorca, Osasuna, Deportivo i Saragossa juguen contra equips que ja tenen la feina feta, mentre que el partit dramàtic es jugarà a Anoeta entre la Reial i el Getafe, ja que aquests equips saben que qui perdi quasi segur que està condemnat.

stats