1a divisió
Esports Futbol 30/11/2013

Gareth Bale es vesteix de Cristiano Ronaldo contra el Valladolid (4-0)

El futbolista gal·lès es carrega l'equip a l'esquena i anota un 'hat trick' en la victòria còmoda contra els de Pucela. L'altre diana blanca és obra de Karim Benzema

Gareth Bale, autor del primer gol del Madrid contra el Valladolid

BarcelonaEl Reial Madrid ha superat sense massa problemes el Valladolid al Bernabéu (4-0) en un partit en què no jugava Cristiano Ronaldo, però que tot i això va ser còmode per als blancs. Un 'hat trick' de Gareth Bale i un gol de Benzema han servit per tombar un Valladolid massa tímid al primer temps, i amb poca pólvora a la represa.

Els blancs han dominat des del primer minut, afavorits en part per la passivitat dels de Juan Ignacio Martínez, que han jugat amb timidesa a l'inici. El Madrid ha tingut opció de moure la pilota amb comoditat i no ha passat cap angunia en defensa, ja que la primera ocasió del Valladolid no ha arribat fins al 38' del primer temps, quan el marcador ja era de 2-0.

Després d'algunes arribades, Gareth Bale ha inaugurat el marcador al minut 33, rematant de cap després d'un refús del porter, i Benzema ha fet el segon al 36'. En només tres minuts el partit ha quedat vist per sentència.

Amb el marcador en contra, el Valladolid per fi ha sortit de la cova i ha estirat les línies, arribant a la porteria de Diego López però sense generar ocasions clares de perill. A la segona part, el guió ha estat el mateix, i els de Pucela han continuat buscant el gol sense èxit.

El partit s'ha estirat i mentre els visitants anaven i tornaven, els blancs estaven a l'expectativa per poder robar pilotes i fer mal a la contra. La defensa del Madrid ha estat molt sòlida i no ha concedit ocasions clares, mentre que a davant els d'Ancelotti han pecat en algunes ocasions de voler-se recrear massa.

El marcador estava encarrilat i s'ha ampliat definitivament amb dues rematades des de l'interior de l'àrea de Gareth Bale (64' i 89'), que han servit perquè el gal·lès anotés el seu primer 'hat trick' amb la samarreta blanca, i que el seu equip s'acostés a només tres punts del Barça –a l'espera que els catalans juguin aquest diumenge a Bilbao–.