PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 21/10/2012

Un gran gol de Míchel dóna tres punts més al Llevant (0-1)

Els de Juan Ignacio Martínez marxen amb els tres punts de Getafe després d'aconseguir un gol al minut 88 de partit

Ara
1 min
Míchel i els seus companys celebren el gol de la victòria

BarcelonaEl Llevant ha aconseguit aquest diumenge tres punts en la seva visita al Coliseum Alfonso Pérez de Getafe gràcies a un gol de Míchel al minut 88 de partit. Els tres punts són els primers que suma l'equip valencià a domicili aquesta temporada i pot acabar la jornada en posicions europees.

El triomf del Llevant potser ha estat un botí massa gran vistos els mèrits de tots dos equips, ja que els madrilenys han tingut diverses ocasions clares de gol i s'han topat amb la defensa i també amb un Munúa que ha estat providencial en més d'una ocasió.

Els primers 30 minuts de partit no han estat gens bons per part dels dos equips, que han avorrit els prop de 10.000 espectadors que s'han aplegat al Coliseum. Tan sols en el segon temps tots dos equips han donat mostres de la seva qualitat i Diego Castro i Álvaro Vázquez han estat a prop del gol.

En els últims minuts de partit el Llevant ha anat guanyant terreny i davant un Getafe bolcat a l'atac i Míchel ho ha fet pagar amb un gran gol des de fora de l'àrea a dos minuts pel final.

stats