1a divisió
Esports Futbol 30/03/2014

El Getafe assalta Mestalla (1-3)

Lafita i Ciprian, a la primera part, i Pedro León poc abans del final, capgiren el gol de Bargas i donen els tres punts a l'equip madrileny

Els jugadors del Getafe feliciten Ciprian, autor del segon gol al camp del València / MANUEL BRUQUE / EFE

BarcelonaEl Getafe ha donat la sorpresa a Mestalla i ha aconseguit la victòria contra el València, en el darrer partit del diumenge de la 31a jornada de Lliga (1-3). Els madrilenys, que han començat la jornada en posició de descens, poden escalar fins als setzè lloc, mentre que el València queda encallat amb 40 punts, a nou de les posicions europees.

El partit s'havia posat de cara per als homes de Juan Antonio Pizzi, que s'han avançat gràcies a un gol de Bargas, a la sortida d'un córner (5'). Els locals han estat superiors i semblava que tenien el partit controlat, però el Getafe ha sorprès en dos minuts consecutius: Lafita ha completat una jugada individual al minut 24 i, al 26, Ciprian ha rematat tot sol de cap per posar el 1-2 al marcador.

A l'inici del segon temps el Getafe ha pogut fer el tercer, però l'àrbitre ha anul·lat la diana per fora de joc previ. A partir d'aquí el València s'ho ha jugat el tot pel tot i ha tingut ocasions claríssimes per empatar. Però entre les aturades de Codina i els xuts al pal, els locals no han pogut fer entrar la pilota entre els tres pals.

Ja amb els locals bolcats a l'atac, el Getafe ha pogut completar un contraatac per mitjà de Pedro León (87') per sentenciar el partit. Un gol que ha acabat desencadenant una picabaralla entre els jugadors d'un i altre equip, que ha acabat amb l'expulsió del local Mathieu, que ha etzibat un cop de puny a Pedro León després que aquest celebrés la diana enviant petons a la grada.