Esports Futbol 23/02/2013

El Getafe deixa al Mallorca a la UVI (1-3)

Els balears fa cinc mesos que no guanya a casa i deixa escapar la victòria en el últims 20 minuts, després del penal de l'1-1 que el ha enfonsat

El Getafe celebra un dels tres gols, davant la desesperació del Mallorca

PalmaEl Getafe ha deixat molt tocat el Mallorca després de vèncer per 1-3 a Son Moix en un partit on Adrián Colunga ha liderat la remuntada del seu equip a la segona part. La derrota situa als malloquinistas a la cua de la classificació i el converteix en un ferm candidat al descens.

El Mallorca fa cinc mesos que no guanya a casa, una xifra que indica la debilitat del conjunt balear. Tot i que l'internacional mexicà Giovani Dos Santos ha avançat els balears en el primer temps amb un golàs, Diego Castro de penal i Adrián Colunga en dues ocasions, ha certificat la victòria visitant.

Fitxa tècnica:

1 - Mallorca: Aouate, Hutton, Geromel (Conceiçao, min.45), Nunes, Luna (Hemed, 73), Martí, Pina, Tissone, Alfaro (Nsue, min.82), Giovani dos Santos i Víctor.

3 - Getafe: Moyà, Miguel Torres, Fede, Alexis, Escudero, Pedro León (Michel, min.83), Borja (Lacen, min.68) , Xavi Torres (Gavilán, min. 54), Diego Castro, Barrada i Colunga.

Àrbitre: Fernando Teixeira Vitienes (Comitè càntabric). T.G.: Geromel, Nunes i Martí del Mallorca; i Fede, Borja, Alexis i Barrada del Getafe.

Gols: 1-0, min. 23: Dos Santos; 1-1, min. 70: Diego Castro, de penal; 1-2, min. 81: Colunga; 1-3, min. 85: Colunga

Incidències: 13.250 espectadors.