Reial Madrid
Esports Futbol 25/02/2011

Mourinho: "Alguns tenen la vida més fàcil, sembla que trien quan volen jugar"

L'entrenador del Reial Madrid torna a mostrar el seu disgust pels "privilegis" que tenen alguns equips per ser "amics dels que decideixen"

Redacció
2 min
Benzema i Mourinho.

BarcelonaL'entrenador del Reial Madrid, José Mourinho, ha tornat a mostrar el seu disgust pels "privilegis" que tenen alguns equips per ser "amics dels que decideixen", com en el cas dels horaris dels partits i pel diferent tracte amb el que els àrbitres castiguen als seus jugadors.

"Jo parlo, parlo, parlo ..., però no sóc ningú, no tinc força ni poder de decisió i el que dic els farà riure perquè són ells els que decideixen, per això no val la pena perdre el temps parlant del mateix", ha assenyalat el portuguès.

El tècnic ha lamentat que amb algunes decisions se'ls "complica la vida" i va tornar a posar un exemple de les coses que es fan "per enganyar una mica", com el fet que aquesta jornada "el Màlaga jugui el dilluns i després dijous" contra el Reial Madrid.

"Alguns tenen la vida més fàcil, més estructurada, sembla que trien quan volen jugar. Són privilegis que nosaltres no tenim, però cal seguir", ha sentenciat, sense voler dir qui són els que tenen aquests privilegis: "Els amics de qui decideix. Saps tant com jo. I nosaltres no som".

D'altra banda, va defensar a la seva plantilla per ser una de les més targetes de la història del club. "És molt fàcil treure targetes als nostres jugadors, no hi ha un criteri uniforme i per accions idèntiques hi ha equips amb moltíssimes targetes i uns altres estan més protegits", ha reiterat.

"Només cal mirar les dues últimes setmanes per veure com ha estat de fàcil que Casillas se n'anés al carrer i d'altres no. Es transformen vermelles en grogues i grogues en no targetes i per a nosaltres el que és groc és vermell, el que no és res és groc... i perquè no hi ha taronges, que si no també les tindríem", ha afegit.

D'altra banda, Mourinho ha retornat els elogis que avui li ha dedicat l'entrenador del Barça, Pep Guardiola, que ha assegurat que el portuguès té més prestigi, i ha lloat la quantitat d'èxits que ja ha aconseguit el de Santpedor en la seva curta carrera. "No comparteixo en absolut algunes coses de les que ha dit. Sempre parlem molt bé de Pep i del seu equip, del que està fent. Òbviament amb el bon campionat que està fent el Reial Madrid, si el seu equip no tingués tants punts i victòries consecutives, nosaltres seríem primers. Per això és "culpa" del seu equip que no siguem líders", ha assegurat.

"Guardiola és un entrenador d'un grandíssim prestigi, i no té a veure amb els anys que treballem sinó amb el que fem. Hi ha entrenadors que tenen 40 anys de carrera i ningú els coneix ni miren com a entrenador. Ell és un entrenador de curta carrera, però ha fet més que suficient per ser considerat amb justícia un dels millors entrenadors del moment", ha afegit.

stats