Futbol
Esports Futbol 24/01/2013

Iker Casillas i Sergio Ramos també desmenteixen la portada del 'Marca'

Els dos capitans han emès un comunicat, que ha publicat la web oficial del Reial Madrid: "En la reunió amb el president mai es va plantejar cap tipus d'ultimàtum"

Ara
1 min
Iker Casillas, acompanyat del metge del Madrid després de lesionar-se a la mà

BarcelonaIker Casillas i Sergio Ramos, capitans del Reial Madrid, han emès un comunicat a la pàgina web del club blanc per desmentir la informació que publica aquest dijous en portada el diari 'Marca', com també ha fet el president Florentino Pérez en una roda de premsa d'urgència. "En la reunió mantinguda dimarts amb el president i el director general del club, mai es va plantejar cap tipus d'ultimàtum per part nostra sobre la figura del nostre entrenador", és el primer dels punts del comunicat.

El text continua: "Com a capitans de la plantilla i membres d'un excel·lent grup humà i professional, rebutgem categòricament l'ús dels nostres noms i els de la resta de la plantilla per avalar una informació que qualifiquem de falsa en la seva totalitat".

A més, Casillas i Ramos volen "mostrar el suport i màxim respecte" a José Mourinho. I, per acabar, transmetre als socis i seguidors del Reial Madrid "la convicció inalterable que només a través de la unitat del madridisme superarem, com sempre, tots els reptes amb què ens enfrontem cada temporada".

stats