Futbol
Esports Futbol 24/12/2012

Jaume Cladera dimiteix com a president del Mallorca

Cladera ha informat en una roda de premsa que abandona els càrrecs de conseller delegat i president "per evitar més confrontacions" i per al bé del club

Ara
1 min
Els jugadors del Mallorca celebren un gol contra el Betis

BarcelonaEl president del Mallorca, Jaume Cladera, ha anunciat aquest dilluns que es desvincula de l'entitat mallorquinista. En una roda de premsa a l'Iberostar Estadi, Cladera ha informat que abandona els seus càrrecs de conseller delegat i president "per evitar més confrontacions" i perquè pensa que "és el millor per al club". "Després del que va passar el 3 de desembre, presento la meva dimissió", ha dit. El 3 de desembre és va celebrar la Junta d'accionistes del club on els membres del consell d'administració del club Utz Classen i Biel Cerdà van demanar que a la propera junta, previst pel 29 de gener, es tractes la possible destitució de Cladera. La proposta va ser aprovada per 5 vots contra 2 i Cladera va fer públic que donava la seva etapa com a president del club com acabada.

Cladera ha volgut deixar clar davant els mitjans de comunicació que mai ha cobrat res del Mallorca i ha defensat la seva gestió. "Vaig arribar amb concurs de creditors. En les dues últimes temporades hem aprovat comptes amb beneficis i tenim una previsió de tresoreria que permet afrontar els pagaments fins al juny del 2013".

El Mallorca haurà de resoldre en els pròxims dies qui ocupa ara el càrrec de president. Queda pendent de saber, també, com afectarà això les funcions dels actuals consellers i, en especial, del màxim accionista i director tècnic, Llorenç Serra Ferrer.

stats