PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 28/09/2013

Jonas oxigena el València davant d'un Rayo que ha anat de menys a més (1-0)

Els madrilenys es mantenen a la cua de la taula malgrat haver anat de menys a més i d'haver jugat millor que el València en el tram final del partit

ValènciaJonas, amb un gol en el primer temps, ha donat més oxigen al València, que ha guanyat el Rayo Vallecano. Els madrilenys es mantenen a la cua de la taula malgrat haver anat de menys a més i d'haver jugat millor que els locals en el tram final del partit.

La primera meitat ha estat igualada, però el Rayo s'ha apoderat progressivament del partit a mesura que avançava la segona part, encara que la seva poca capacitat per crear ocasions clares de perill l'ha condemnat a patir una nova derrota.

Durant el primer temps, el València ha tingut més aproximacions a porta, però el control del centre del camp ha estat del Rayo, que, molt ben dirigit per Trashorras i amb el suport d'Adrián i Baena, ha dominat en aquesta parcel·la. Però els madrilenys topaven una vegada i una altra amb la defensa del València, que recuperava la pilota.

Fruit d'aquestes recuperacions han arribat algunes accions de perill, tot i que només n'hi ha hagut dues de clares. Feia la impressió que el València estava una mica més a prop del gol que el seu rival. En aquest escenari ha arribat, en el minut 37, l'1-0 en una acció en què Jonas ha aprofitat una badada de Saúl per apoderar-se de la pilota i creuar-la davant la sortida de Rubén.

El partit no ha canviat i ha arribat al descans sense que el Rayo donés senyals de poder igualar i sense que el València tingués alguna opció clara d'augmentar el compte.

Durant la segona part, la incertesa del resultat més que la qualitat del partit mantenia l'emoció. Quan el partit ha entrat en l'últim quart d'hora, el Rayo ha demostrat tenir més energia i ha aconseguit jugar molt a prop de la porteria d'Alves, que ha jugat lesionat gairebé tot el partit.

València: Diego Alves, Joao Pereira (Barragán, m. 82), Víctor Ruiz, Mathieu, Bernat, Javi Fuego, Banega (Míchel, m. 77), Fede Cartabia (Feghouli, m. 68), Pabón, Canales i Jonas.

Rayo Vallecano: Rubén, Arbilla, Zé Castro, Saúl (Castillo, m. 86), Mójica, Baena (Bueno, m. 75), Trashorras, Lass, Adrián, Seba Fernández (Perea, m. 60) i Larrivey.

Gol: 1-0, m. 37: Jonas.

Àrbitre: Fernández Borbalán (col·legi andalús). Targetes grogues: per al València, a Víctor Ruiz, Joao Pereira i Fede Cartabia, i per al Rayo Vallecano, a Baena, Arbilla, Adrián, Saúl i Zé Castro.