Futbol
Esports Futbol 10/03/2012

El Madrid remunta el partit contra el Betis amb polèmica (2-3)

Higuaín iguala el gol inicial de Jorge Molina en la primera part. En la segona, dos gols de Cristiano neutralitzen la diana de Montero. L'àrbitre no xiula dos penals a l'àrea del Madrid

Molina supera Casilla en l'1-0 del Betis al Madrid

BarcelonaEl Reial Madrid ha aconseguit superar el Betis al Benito Villamarín. Tot i això, els andalusos no els hi han posat les coses fàcils als de José Mourinho, que han hagut de remuntar per dues vegades el partit.

De fet, els andalusos han començat el partit contra el Reial Madrid avançant-se en el marcador amb un gol de Jorge Molina abans del minut 10 de partit, en una brillant transició dels locals.

Rubén Castro ha controlat amb elegància una passada llarga i ha assistit el seu company, que ha definit amb habilitat per batre Iker Casillas (9'). Abans del descans, el Madrid ha empatat el partit. Higuaín, en una acció de contraatac, ha pogut batre el porter Fabricio per situar l'1-1 al marcador.

I tot just començar la segona part, Cristiano ha rebut una passada de Kaká i el portuguès no ha perdonat, per marcar el seu gol número 31 a la Lliga (52'). El Betis, lluny d'arronsar-se, ha aconseguit empatar amb un gol de Montero tot just dos minuts més tard.

Casillas, a més, ha hagut de demostrar les seves habilitats per evitar el tercer del Betis en una doble intervenció del porter dels blancs. Però Cristiano Ronaldo ha tornat a remuntar i ha posat el Madrid un altre cop per davant en el marcador (72').

El partit no ha estat exempt de polèmica, ja que Xabi Alonso ha tocat dins l'àrea la pilota dins l'àrea, els jugadors del Betis han reclamat fora de joc en el primer gol de Cristiano Ronaldo i, en l'últim minut de partit, Sergio Ramos ha refusat dins l'àrea la pilota amb la mà. Tot i això, l'àrbitre no ha xiulat res.

Fitxa tècnica

Betis: Fabricio; Nelson, Paulao, C. Dorado, Nacho; Beñat, Iriney; Sevilla, Rubén Castro, J. Montero; Jorge Molina (Puzuelo 66').

Reial Madrid: Casillas; Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo; Khedira, Xabi Alonso; Özil, Kaká (Granero 74'), Cristiano Ronaldo; Higuaín (Callejón 77').

Gol: 1-0, Jorge Molina (9'); 1-1, Higuaín (25'); 1-2 Cristiano (52'); 2-2 Montero (54'). 2-3 Cristiano (72').

Àrbitre: Iturralde González (Comitè Basc). Ha amonestat Ireney (34'), Kaká (35') i Sergio Ramos (37')