FUTBOL
Esports Futbol 16/05/2011

Valdano: "Seguiré la temporada vinent"

El director general del Reial Madrid nega que hagi dit que no seguirà al club blanc la propera temporada i explica que encara no s'ha reunit amb el president

Efe
1 min
Jorge Valdano, director esportiu del Reial Madrid.

MadridJorge Valdano, director general del Reial Madrid, ha assegurat que no es planteja marxar del club blanc al final d'aquesta temporada i ha desmentit que hagi mantingut una reunió amb el president, Florentino Pérez, per presentar la seva dimissió. "No abandono. No m'he reunit amb Florentino Pérez. La notícia que em vagi a marxar és falsa en la seva totalitat. Continuaré la propera temporada", ha afirmat amb rotunditat als micròfons de Canal+.

Valdano ha dedicat paraules d'elogi al davanter portuguès Cristiano Ronaldo, que ha superat el rècord de Telmo Zarra i Hugo Sánchez, aconseguint 39 gols a la Lliga espanyola. És el primer jugador de la història que ho aconsegueix. "Ha fet dos gols de gran categoria per a trencar un rècord històric. Li ha guanyat a la història, bat un rècord d'altres temps gràcies a la seva professionalitat", ha destacat Valdano.

stats