Reial Madrid
Esports Futbol 24/08/2012

Mourinho: "No m'ha agradat el primer gol del Barça perquè ha estat un error greu del jutge de línia"

En una conferència de premsa de menys de 5 minuts, el tècnic portuguès ha començat dient que no volia ser crític amb els àrbitres però els ha acabat assenyalant

M. Molina
1 min
El tècnic del Reial Madrid, José Mourinho, dóna ordres al Camp Nou

BarcelonaJosé Mourinho ha estat crític amb l'arbitratge de l'anada de la Supercopa. El tècnic portuguès del Reial Madrid ha començat la compareixença de premsa dient que no volia pronunciar-se sobre l'actuació arbitral, però posteriorment els ha assenyalat com a responsables –en part– de la derrota per haver concedit el gol de Pedro en fora de joc.

"No vull ser crític amb decisions crítiques en un partit. Vull intentar no ser-ho durant tota la temporada. Saps de què parlo [referint-se a un periodista], i no en vull parlar", ha dit d'entrada. Tanmateix, al final ha conclòs: "No m'ha agradat el primer gol del Barça perquè ha estat un error greu del jutge de línia", però "no passa res", ha afegit a continuació.

Pel que fa al partit en si, el tècnic portuguès ha comentat que no li ha agradat el primer temps dels seus homes. "A vegades fas un joc que no vols perquè l'adversari et canvia el pla previst. I aquest ha estat el mèrit del Barça, que ha estat superior. No ens ha deixat sortir amb perill, i ens hem limitat a controlar l'espai defensiu però sense cap tipus de sortida. No volíem ser tan defensius, i això s'ha demostrat en el segon temps, quan hem jugat més a l'atac", ha dit Mourinho.

stats