1a divisió
Esports Futbol 30/03/2013

José Mourinho: "Serà molt difícil que Diego López surti de la porteria"

El portuguès ha restat importància a l'empat contra el Saragossa i ha dit que l'objectiu és "la final de Copa, els quarts de final de la Champions i acabar entre els tres primers a la Lliga"

Ara
1 min
José Mourinho parla amb els seus jugadors durant el partit entre el Saragossa i el Reial Madrid

BarcelonaDesprés de la bona actuació de Diego López com a porter del Reial Madrid, i davant la imminent recuperació d'Iker Casillas –lesionat a la mà–, José Mourinho ha donat un vot de confiança al veterà porter que aquest hivern va fitxar pels blancs.

"No puc assegurar que Diego López sigui el nostre porter fins a final de temporada però està jugant molt bé. És molt difícil que surti de la porteria. És difícil que Casillas estigui a punt per jugar contra el Galatasaray, però segurament estarà disponible contra el Llevant", ha dit després del partit que el Reial Madrid ha empatat al camp del Saragossa.

Els blancs, amb el resultat, s'han quedat sense l'oportunitat de retallar distàncies respecte al Barça –que també ha empatat aquest dissabte a Vigo–. Tanmateix, Mourinho ha tret ferro a l'assumpte. "Els nostres objectius són la final de Copa, els quarts de final de la Champions i acabar entre els tres primers a la Lliga. Intentem guanyar cada partit però de cara a dimecres [el resultat] no té cap repercussió", ha dit.

Sobre l'equip, ha fet autocrítica i ha demanat una mica més d'intensitat als seus jugadors perquè marquin més gols. "És cert que tots els nostres jugadors, excepte Cristiano, han baixat el nombre de gols i l'equip se'n ressent", ha conclòs.

stats