Reial Madrid
Esports Futbol 18/11/2011

Karanka: "Aquest any a Mestalla serà un partit totalment diferent"

L'any passat van acabar 3-6 pels blancs. Mourinho no ha volgut sortir a la roda de premsa un altre cop, i el seu segon ha atès els mitjans durant 6 minuts

Ara
1 min
Aitor Karanka, durant la roda de premsa prèvia al partit que enfrontarà el Madrid amb l'Ajax. DOMINIQUE FAGET / AFP PHOTO

BarcelonaEl segon entrenador del Reial Madrid, Aitor Karanka, que ha hagut de sortir a la sala de premsa perquè Mourinho no ho ha volgut fer, augura que el partit d'aquest dissabte a Mestalla serà molt diferent al de fa un any, que va acabar 3-6 pels blancs: "El partit de l'any passat va tenir un resultat que no és normal. Aquest any serà un partit totalment diferent. No hi haurà sis gols. Ens costarà".

Karanka, en una roda de premsa exprés (6 minuts), ha passat de puntetes per la possibilitat de reservar Cristiano Ronaldo per al xoc, ateses les seves molèsties físiques. "Cristiano ja es va entrenar ahir i està a disposició de Mourinho. Demà veurem en quines condicions està per decidir si juga".

Finalment, Karanka ha matisat que Carvalho està a la fase final de la seva recuperació i no ha volgut entrar en la possibilitat de veure Ramos de nou al lateral quan el portuguès estigui recuperat: "Carvalho encara està en fase de recuperació. Es troba cada vegada millor. Ell està entrenant cada dia amb moltes ganes i cada dia va a millor. Esperem que al més aviat possible sigui a l'equip".

stats