1a divisió
Esports Futbol 14/05/2011

Karanka opina que Busquets ha de ser sancionat

El segon entrenador assegura que "el que passa al camp ha de quedar al camp", però diu que "no es pot mirar cap a una altra banda amb una cosa tan evident" quan hi ha "una campanya tan seriosa com la de la UEFA contra el racisme"

Redacció
1 min
Aitor Karanka

MadridAitor Karanka, segon entrenador del Reial Madrid, ha dit aquest dissabte que els presumptes insults racistes de Busquets a Marcelo “són evidents” i pensa que ha de ser sancionat per la UEFA, d'acord amb la seva campanya contra el racisme al futbol.

“Jo mai no he denunciat ningú, però són coses on hi ha imatges que tothom ha vist. El que passa al camp ha de quedar al camp, però quan hi ha una campanya tan seriosa com la de la UEFA contra el racisme, amb alguna cosa tan evident no poden mirar cap a una altra banda”, ha assegurat el segon tècnic a la prèvia del partit d'aquest diumenge.

“És clar que demà pot passar qualsevol cosa si no es castigués això, i no passaria res. Però amb coses tan evidents, les proves hi són per parlar”, ha afegit.

Karanka ha assegurat que les seves manifestacions a la sala de premsa sobre aquest tema, després de criticar el comportament de Busquets al Camp Nou a la prèvia del partit de tornada de les semifinals europees, van en la línia del pensament del club.

“La meva opinió és la del comunicat del club. En cap moment el Reial Madrid ha denunciat cap jugador en particular, sinó que és una resposta a una denúncia del Barça”, ha puntualitzat.

“S'emet un vídeo on es denuncien actituds antiesportives, però en cap moment va en contra de ningú en particular. És la UEFA qui porta el cas”, ha concolòs.

stats