LLIGA BBVA
Esports Futbol 21/03/2015

L'Atlètic de Madrid derrota el Getafe i manté el pols amb el València pel tercer lloc (2-0)

El conjunt matalasser, visiblement cansat després del partit intrasetmanal de Champions, sentencia el partit amb els gols de Torres i Tiago a la primera meitat

M.m.
Els jugadors de l'Atlètic de Madrid feliciten Fernando Torres, autor del primer gol de l'Atlètic de Madrid contra el Getafe / JAVIER SORIANO / AFP

BarcelonaL'Atlètic de Madrid manté el pols amb el València per la tercera posició de la Lliga. Després del triomf valencianista contra l'Elx, en el partit del divendres, aquest dissabte els matalassers també han respost amb una victòria contra el Getafe (2-0).

Els matalassers han acusat el cansament del partit de Champions del dimarts, en què van veure's obligats a jugar la pròrroga per derrotar el Bayer Leverkusen. La segona part del partit contra el Getafe ha estat bastant deslluïda, amb un joc més especulatiu i conservador que res més.

Això sí, els de Diego Simeone s'han guanyat el dret a poder reservar forces a la segona meitat gràcies a uns molt bons primers quaranta-cinc minuts, en què han marcat dos gols i han sentenciat el partit. Fernando Torres ha obert el marcador amb un cop de cap al minut tres, i Tiago ha fet el segon, també en una acció d'estratègia, poc abans del descans. A més a més, els locals han enviat una pilota al pal.

Fitxa tècnica

Atlètic de Madrid: Oblak; Juanfran, Giménez, Godín, Gámez; Arda (Mario, m. 92), Gabi, Tiago, Koke; Fernando Torres (Cani, m. 92) i Raúl Jiménez (Griezmann, m. 64).

Getafe: Guaita; Vigaray, Velázquez, Naldo, Escudero; Lacen, Diego Castro; Pedro León (Baba, m. 79), Sarabia, Freddy Hinestroza (Yoda, m. 72 (Alex Felip, m. 84)); i Álvaro Vázquez.

Gols: 1-0, m. 3: Torres. 2-0, m. 43: Tiago.

Àrbitre: Martínez Munuera (Comitè Valencià). Targetes per als locals Tiago (m. 62) i Gabi (m. 74), i als visitants Naldo (m. 36) i Vigaray (m. 56).

Estadi: Vicente Calderón, uns 40.000 espectadors.