Esports Futbol 24/11/2013

L'Elx derrota el València i fa trontollar Djukic (2-1)

Un gol de Cristian Herrera, el golejador del planter de l'Elx, a sis minuts del final ha donat els tres punts a l'equip d'Escribà

Un gol de Cristian Herrera a falta de sis minuts per acabar el partit ha donat els tres punts a l'Elx, contra el València, i ha posat en situació de risc el tècnic Miroslav Djukic (2-1).

Després d'una primera part sense gols, l'equip que entrena Fran Escribà ha pogut obrir el marcador per mitjà de Fidel, que ha anotat un gol al minut 57. Els valencianistes no s'han rendit i han igualat el partit per mitjà de Juan Bernat (73'), però els locals han acabat enduent-se els tres punts amb una rematada creuada de Cristian Herrera, el golejador del planter de l'Elx.

Amb aquest resultat, l'Elx escala fins a la desena posició, amb 17 punts, i atrapa el València (també en té 17). La derrota deixa en una situació molt compromesa l'entrenador Djukic, que continua sense trobar una línia regular de joc per al seu equip, que aspira a les posicions de Champions, i que ara mateix té a 10 punts.