LLIGA BBVA
Esports Futbol 16/02/2015

L'Elx guanya a Eibar i agafa una mica d'aire a la classificació (0-1)

Els il·licitans queden amb quatre punts d'avantatge respecte del descens gràcies a un gol de Jonathas a l'inici de la segona meitat

Damián Suárez i Piovaccari, durant l'Eibar-Elx / JAVIER ETXEZARRETA / EFE

BarcelonaL'Elx ha aconseguit aquest dilluns tres punts d'or al camp de l'Eibar, en el darrer partit de la 23a jornada de Primera Divisió. L'equip de Fran Escribá s'ha imposat gràcies a un gol de Jonathas, a l'inici de la segona meitat, i acaba amb quatre punts d'avantatge respecte del descens (0-1).

Ha estat un partit molt disputat i que s'ha jugat sota la intensa pluja que queia a la localitat basca. El primer temps ha acabat sense gols però els visitants han resolt l'enfrontament al minut 50.

L'Eibar ha intentat reaccionar però no ha pogut aconseguir el gol de l'empat, i menys després que Federico Piovaccari fos expulsat al minut 78.

Amb aquest marcador, l'Elx queda en 18a posició amb 23 punts (el descens el marca el Granada, amb 19), mentre que l'Eibar és desè amb 27 punts.