1a divisió
Esports Futbol 25/09/2013

L'Elx busca el 'miracle' i el Reial Madrid el bon futbol (22 h)

Els il·licitans encara no han aconseguit cap victòria en el seu retorn a la Primera Divisió

Efe
2 min

ElxL'Elx buscarà el 'miracle' de la primera victòria de la temporada aquest dimecres en la visita d'un Reial Madrid obsessionat en trobar el bon futbol i millorar les arrencades dubitatives dels darrers partits (22 h, GolT i C+ Liga).

Fran Escribá, tècnic de l'Elx , apel·la a la concentració dels seus jugadors i al suport de l'afició per donar la sorpresa. No pot comptar amb els lesionats Sergio Pelegrín i Cristian Sapunaru, mentre que recupera Carles Gil, que no va jugar a El Sadar per problemes musculars.

Escribá assegura que "aquest partit no s'ha preparat d'una manera especial", malgrat l'entitat del rival, tot i que reconeix que "és possible que es faci un marcatge especial" a homes com Cristiano Ronaldo o Isco.

Al vestidor il·licità s'és conscient que la dificultat és màxima, però guarden esperances en les seves possibilitats de guanyar i "ningú firma l'empat ", com va apuntar el seu tècnic .

El retorn de Carles Gil a l'equip que sortirà d'inici, ocupant la banda dreta, contribueix que Escribá pugui comptar amb l'equip de gala. De moment encara queden entrades, pel que no està assegurat el ple a l'estadi Martínez Valero, on el Reial Madrid tornarà a jugar quatre anys després.

Ho farà continuant a la recerca de millorar el seu joc, i tenint al cap que l'últim partit a domicili va ser davant un altre acabat d'ascendir i en què només va poder aconseguir un punt [Vila-real], en l'únic partit oficial que no ha guanyat Carlo Ancelotti des de la seva arribada a la banqueta.

El tècnic italià demana als seus jugadors més concentració des del xiulet inicial. Ja són molts els partits que ha anat a remolc, obligat a remuntat, el que ha perjudicat la recerca d'aquest joc brillant que va prometre a la seva arribada.

Ancelotti no pot comptar amb els lesionats Marcelo i Xabi Alonso, i encara que Bale no pateix cap lesió muscular el reserva per al derbi madrileny de dissabte davant l'Atlètic de Madrid. D'altra banda recupera Casillas, que seurà a la banqueta, igual que Raphael Varane i Fabio Coentrao. El portuguès és el que té més opcions de ser titular per solucionar el buit de laterals esques.

També tornaran a l'equip titular Sergio Ramos i Luka Modric, suplents davant el Getafe, per molèsties físiques com a conseqüència de l'acumulació de partits.

stats