Futbol
Esports Futbol 14/09/2014

L'Elx s'imposa amb fe al despropòsit del Rayo (2-3)

Els gols d'Edu Albacar, Jonathas de Jesús i Pedro Mosquera han donat tres punts importants al conjunt de Fran Escribá

Efe / Ara

BarcelonaL'Elx s'ha imposat al Rayo Vallecano a Vallecas (2-3) en un partit que han dominat els locals per possessió i ocasions, però que els visitants s'han endut per fe en el seu joc, basat en les individualitats i accions a pilota aturada, que han culminat amb els gols d'Edu Albacar, Jonathas de Jesús i Pedro Mosquera.

Tot i que els madrilenys eren els que portaven el pes del partit, ha sigut l'Elx qui s'ha avançat, amb un gol d'Edu Albacar amb un xut de falta. El Rayo ha pogut empatar abans del descans amb un gol de Kakuta.

A la segona meitat, el partit s'ha trencat quan Jonathas de Jesús, per potència, ha superat el defensa Zé Castro i ha xutat per batre el porter local. El Rayo ha arriscat i, quan millor estava i rondava el 2-2, ha arribat el tercer gol de l'Elx, a través de Pedro Mosquera i en una acció aïllada. Un penal transformat per Alberto Bueno en l'últim minut del matx ha servit al Rayo per retallar distàncies, però no hi havia temps per a més.