Publicitat
Publicitat

FUTBOL

La final de la Copa del Rei es jugarà el 20 o el 25 de maig

La Lliga començarà el 21 d'agost i acabarà el 13 de maig

Hi haurà quatre jornades entre setmana: els dimecres 21 de setembre, 26 d'octubre, 21 de març i 11 d'abril, segons ha anunciat la LFP

La Lliga de Primera Divisió 2011-2012 començarà el 21 d'agost i acabarà el 13 de maig, amb quatre jornades en dimecres, segons ha aprovat aquest dimarts la junta d'aquesta categoria de la Lliga de Futbol Professional (LFP), que ha fixat la data del divendres 25 de maig per a la final de la Copa del Rei.

Les dates aprovades, que han de ser ratificades en l'assemblea de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) al juliol, contemplen una excepció per a la final de Copa, ja que si cap equip espanyol es classifica per a la final de la Lliga de Campions que es jugarà el 19 de maig a Munic, la final copera s'avançarà al diumenge 20 de maig.

Les jornades fixades per als dimecres a Primera Divisió seran la cinquena, el 21 de setembre, la desena, el 26 d'octubre, la 29, que es jugarà el 21 de març, i la 33, que es disputarà l'11 d'abril, segons ha anunciat la Lliga.

La junta de Segona Divisió de la LFP també ha concretat aquest matí les dates d'aquesta categoria, que començarà el 21 d'agost i acabarà el 3 de juny. Les eliminatòries d'ascens es disputaran els dies 6 i 10 de juny la primera ronda, i 13 i 17 de juny la segona. Igualment hi haurà jornades en dimecres, en aquest cas dues, que coincidiran amb les de Primera Divisió, la jornada 30, que es jugarà el 21 de març, i la jornada 34, que es disputarà l'11 d'abril.

Històries de superació esportiva

Més continguts de