PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 30/03/2011

Hi haurà futbol aquest cap de setmana per decisió judicial

Finalment hi haurà jornada de futbol a Primera Divisió aquest cap de setmana. La jutgessa ha decidit admetre les mesures cautelars que demanaven els sis clubs que volien jugar. La LFP ja s'havia mostrat disposada a fer-se enrere en la decisió d'aturar la Lliga

Redacció
1 min
Futbol de pagament Un càmera durant la retransmissió d'un partit de l'Espanyol a Cornellà-el Prat. La Lliga vol que el que es televisi no sigui de franc.

BarcelonaFinalment hi haurà jornada de futbol de Primera Divisió aquest cap de setmana i per mandat judicial. La jutgessa, que havia de decidir si admetia les mesures cautelars demanades pels sis clubs contraris a la vaga, els ha donat la raó. La magistrada ha dictat que "el calendari oficial de la Lliga ha de quedar inalterat" i desautoritza, amb aquesta decisió, l'aturada que volia dur a terme la Lliga de Futbol Professional. La mateixa LFP ja havia convocat una reunió urgent per fer-se enrere en les demandes i desconvocar la vaga si la jutgessa l'autoritzava.

Ahir, la jutgessa va prendre declaració a les dues parts en conflicte, LFP i RFEF, però va ajornar la decisió que tothom esperava. La magistrada va anunciar que faria pública la resolució per escrit avui, a les 10 del matí. Finalment, ha decidit tirar endavant les mesures cautelars que demanaven l'Espanyol, el Vila-real, el Saragossa, el Sevilla i els dos clubs bascos, i la jornada es posarà automàticament en marxa per decisió judicial.

En cas que la jutgessa hagués rebutjat les demandes dels sis clubs contraris al tancament patronal, la LFP havia convocat una assemblea d'urgència on volia "reconsiderar la decisió adoptada el passat 11 de febrer”, tal com figura a un comunicat publicat per la mateixa LFP. Segons la mateixa nota, el canvi d'actitud de l'associació de clubs arriba després de la reunió que van mantenir ahir el president de la LFP, José Luis Astiazarán, i el secretari d'Estat per a l'Esport, Jaime Lissavetzky. Les demandes de Lissavetzky, doncs, semblen haver tingut efecte.

stats