PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 21/09/2013

El Llevant busca enganxar-se a Europa contra Almeria

Els de Caparrós visiten el conjunt andalús després de tres jornades sense perdre (C+ i Golt, 18 hores)

Ara
1 min
Coke i Pedro Ríos, durant el Llevant-Sevilla

BarcelonaEl Llevant visita l'Almeria (18 hores) després de tres partits sense perdre i viure instal·lat a la zona tranquil·la de la taula. L'Almeria busca l'equilibri necessari perquè no continuï la sagnia de punts ja que el calendari se'ls complica en les pròximes dates amb partits complicats a Màlaga, davant el Barcelona i contra el Sevilla al Sánchez Pizjuan.

El Llevant afronta el partit a Almeria amb la intenció de mantenir la seva ratxa ascendent a la Lliga, ja que després de la mala estrena al Camp Nou (7-0), ha encadenat dos empats i una victòria que el mantenen en una còmoda novena posició. L'entrenador del Llevant, Joaquín Caparrós, té els dubtes de Rubén García i Pape Diop. L'entrenador andalús podria fer debutar a Chris Lell, que encara no ha debutat aquest curs i ja sembla recuperat d'una lesió al peu esquerre. L'alemany podria cobrir el buit de Pedro López, lesionat al bíceps femoral de la cama dreta.

- Alineacions probables

Almeria: Esteban; Nelson o Rafita, Trujillo, Pellerano, Christian; Verza, Marcos Tébar, Aleix Vidal, Soriano, Suso i Rodri.

Llevant: Navas; Lell, Vyntra, Navarro, Juanfran, Xumetra, Sergio, El Adoua, Pedro Ríos, Ivanschitz i Babá.

Àrbitre: Velasco Carballo (Comitè Madrileny).

Estadi: Juegos del Mediterráneo.

stats