PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 19/05/2013

El Llevant rep un Rayo que apura les opcions d'anar a Europa

El conjunt de Juan Ignacio Martínez du tres victòries en el 2013 (12h/ Canal+Liga, GOL T)

Ara/efe
2 min

BarcelonaEl Llevant rep el Rayo Vallecano després d'haver aconseguit una sola victòria en els darrers tres mesos i mig de competició. Tres en tot el 2013. L'equip de Juan Ignacio Martínez té les baixes per lesió de Juanfran, Barkero i Pedro López, mentre Pape Diop no serà sobre la gespa del Ciutat de València per haver estat expulsat la setmana passada contra el Saragossa. L'absència de Juanfran fa que l'alemany Chris Lell sigui l'encarregat de la banda esquerra granota. El capità Sergio Ballesteros s'ha tornat a quedar fora de la llista de l'entrenador del Llevant per decisió tècnica. Han entrat en aquesta convocatòria el jugador del filial Iván López i Rubén, que torna després de dues setmanes d'absència per lesió.

El Rayo Vallecano afronta el xoc contra el Llevant amb la necessitat d'aconseguir un triomf que li permeti revertir la mala dinàmica lliguera dels últims cinc partits, en els quals només ha sumat dos punts dels quinze possibles. Aquests mals resultats, amb golejada inclosa en els dos últims partits davant Saragossa (3-0) i València (0-4), han fet que el Rayo perdi moltes opcions de finalitzar la Lliga en competició europea. Els madrilenys estan hores d'ara a 6 punts de la setena plaça que ocupa el Betis.

Per aquesta jornada, Paco Jémez, tècnic del Rayo, tindrà les baixes per lesió dels defenses Tito, José Manuel Casado i Rodri, i del brasiler Leo Baptistao, el montenegrí Andrija Delibasic i el guineà Lass Bangoura.

Alineacions probables

Llevant: Navas; Lell, Vyntra, Navarro, Nikos, Pedro Ríos, Iborra, Mate, Valdo, Míchel i Acquafresca.

Rayo: Rubén; Arbilla, Amat, Jordi Figueras, Nacho; Javi Fuego, Trashorras; Piti, 'Chori' Domínguez, José Carlos i Tamudo.

Àrbitre: Undiano Mallenco (Comitè Navarrès)

Estadi: Ciutat de València

Hora: 12.00

stats