FUTBOL
Esports Futbol 26/05/2013

L'Osasuna guanya el Sevilla (2-1) i s'assegura la permanència a Primera Divisió

El Deportivo, el Celta, el Saragossa i el Mallorca lluitaran en l'ultima jornada per evitar jugar l'any vinent a Segona Divisió

Ara
1 min
L'afició de l'Osasuna ha donat suport a l'equip en el decisiu partit contra el Sevilla / JESÚS DIGES / EFE

BarcelonaCap equip ha certificat en la penúltima jornada el descens a Segona Divisió i, per tant, els equips que lluiten per no baixar de categoria s'ho jugaran tot en l'última i decisiva jornada del proper cap de setmana.

Així, el Deportivo és l'únic que depèn d'ell mateix per evitar el descens, ja que el Celta, el Saragossa i el Mallorca necessiten que els gallecs no guanyin la setmana vinent per poder seguir sent equips de Primera Divisió.

Aquest diumenge, el Deportivo ha perdut al camp del Màlaga (3-1) i també ha caigut golejat el Saragossa al camp del Betis (4-0). El Mallorca, per la seva banda, ha empatat sense gols contra l'Atlètic de Madrid (0-0) i, de tots els equips que la setmana vinent lluitaran per evitar el descens, l'únic que ha guanyat ha estat el Celta, que ha superat a domicili el Valladolid (0-2)

Per la seva banda, l'Osasuna ha aconseguit aquest diumenge la permanència a Primera Divisió després de superar el Sevilla a casa (2-1).

stats