Publicitat
Publicitat

La Vaga de Futbol

L'advocat de la LFP no ha fet declaracions en sortir del jutjat

L'advocat dels sis clubs que no volen la vaga diu: "Estem a la pròrroga, a punt dels penals"

Juan de Dios Crespo fa servir diferents símils futbolístics i assegura que "hem jugat bé el partit i ara estem en mans de l'àrbitre"

Juan de Dios Crespo, advocat dels clubs demandants (Athletic, Reial Societat, Saragossa, Espanyol, Sevilla i Vila-real), ha declarat a la sortida de la vista celebrada avui al jutjat de primera instància número 63 de Madrid que espera "que l'àrbitre ens doni la raó".

"Hem jugat bé i ara falta que l'àrbitre ens doni la raó. Fins a última hora hem intentat que hi hagués una resolució favorable dins de la família del futbol. No ens han deixat i ara som aquí", ha dit Crespo.

El lletrat ha comentat que la LFP "no té raó pel que fa a la potestat de prendre aquesta decisió. 'És impossible que es pugui jugar aquesta temporada en altres dies', va dir el president de la LFP el passat 2 de gener. Si ell mateix ho diu, com és que ara sí que es pot jugar?".

"Els sis clubs que representem han intentat que hi hagués un consens, no s'ha aconseguit, han vist que no hi havia predisposició d'aconseguir-lo i han decidit prendre el camí de la justícia, que és el que hem fet avui aquí", ha seguit l'advocat .

Respecte a la urgència del temps, el representant dels sis clubs que van interposar la demanda ha conclòs: "Estem ja en el segon temps, en pròrroga i gairebé a punt d'anar als penals. No hi haurà una altra possibilitat", ha acabat Juan de Dios Crespo .

L'advocat representant de la postura de la Lliga de Futbol Professional ha declinat fer qualsevol tipus de declaració al final de la vista.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT