PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 02/03/2011

El Llevant talla la ratxa de la Reial Societat a Anoeta

El Llevant s'ha endut un just punt d'Anoeta (1-1) amb un gol de Del Horno (76') que ha esmorteït el dany inicial causat amb el gol de Zurutuza (53')

Redacció
2 min
Zurutuza lluita una pilota amb Javi Venta. JUAN HERRERO / EFE

San SebastiàEl Llevant s'ha endut un punt de l'estadi d'Anoeta amb un gol de Del Horno que ha esmorteït el dany inicial causat amb el gol de Zurutuza i de pas ha tallat la ratxa de victòries de la Real que portava tres triomfs consecutius al seu estadi.

Els dos equips s'han mostrat un excessiu respecte a la primera meitat, més pendents tots dos del que fes el contrari que de desenvolupar el seu propi projecte de futbol, amb el que el joc s'ha ressentit i ha estat soporífer en la seva primera mitja hora. Griezmann ha tingut les millors oportunitats per haver desequilibrat el partit.

El conjunt valencià ha ofert una bona imatge defensiva durant aquest període en el qual ha portat algun perill en els seus contraatacs, tot i que Claudio Bravo no ha patit cap assetjament i la seva aportació ha estat purament testimonial.

El públic s'ha escalfat en el tram final del primer període, esperonat per dues faltes consecutives a Xabi Prieto, i fruit de l'arrencada blanc-i-blava han arribat els moments de major aclaparament per al Llevant.

No havien fet mereixement cap dels dos equips per desequilibrar el xoc però aquest any els donostiarres tenen recursos en atac i en una de les seves escasses ocasions, al minut 53, David Zurutuza ha aprofitat a la perfecció una gran passada de Mikel Aranburu per trencar el partit.

El Llevant no ha desistit en l'afany de portar algun punt d'Anoeta i a quinze minuts per al final ha aconseguit un just empat amb un xut des de fora de l'àrea de Del Horno que, amb ajuda defensiva, s'ha colat dins la porteria de Claudio Bravo.

REIAL SOCIETAT 1

LLEVANT 1

Reial Societat: Bravo; Estrada, Ansotegi, Demidov, De la Bella; Rivas, Aranburu, Griezmann (Sutil, min. 69), Xabi Prieto, Zurutuza i Tamudo (Agirretxe, min. 73).

Llevant: Munúa; Juanfran (Nano, min. 33), Javi Venta, Del Horno, Ballesteros; Xabi Torres, Iborra (R. Suárez, min. 73), Juanlu, Valdo (Jefferson Montero, min 61), Xisco Muñoz i Stuani.

Àrbitre: Fernández Borbalán (col·legi andalús). Amonestacions a Sutil, Juanfran, Javi Venta, Munúa i Ballesteros.

Gols: 1-0, min. 53: Zurutuza. 1-1, min. 76: Del Horno.

Incidències: 20.000 espectadors a l'estadi d'Anoeta.

stats