FUTBOL
Esports Futbol 23/09/2013

El Llevant busca primera victòria a casa en el retorn de Juan Ignacio Martínez al Ciutat de València

L'equip valencià acumula quatre jornades seguides sense perdre i busca la primera victòria local contra el Valladolid (20 hores, Canal + Liga i Gol T)

Efe
2 min

ValènciaEl Llevant espera sumar la primera victòria com a local davant el Valladolid (20 hores, Canal + Liga i Gol T) en un partit que suposa el retorn del tècnic Juan Ignacio Martínez a la que va ser casa seva durant les dues últimes temporades i en què Marc Valiente serà la novetat del conjunt visitant que viatja amb diverses baixes.

L'equip valencià acumula quatre jornades consecutives sense perdre i busca, en el seu tercer partit a l'estadi Ciutat de València, la primera victòria com a local després de dos empats sense gols contra el Sevilla i Reial Societat.

L'entrenador del Llevant, Joaquín Caparrós, té la baixa per lesió de Pedro López i ha decidit prescindir d'Ángel Rodríguez, Nikos Karampelas, Remi Gomis, Miguel Pallardó i Nabil El Zhar. Tot i això, el migcampista Rubén García torna a una convocatòria després de dues jornades absent a causa d'una inflamació al genoll esquerre.

Caparrós no ha volgut anunciar si podria fer algun canvi a l'onze inicial respecte a l'equip que va empatar dissabte passat a Almeria (2-2), ja que aquesta setmana disputarà tres partits en vuit dies.

El preparador andalús podria donar descans a Diop, que va jugar a Almeria després d'haver patit una distensió al genoll dret durant la setmana prèvia al partit, i Simao Mate o Issan El Adoua podrien ocupar el seu lloc.

En atac, i malgrat que encara no ha marcat a la Lliga, repetiria Babá Diawara acompanyat per l'austríac Andreas Ivanschitz, i David Barral seguirà una setmana més a la banqueta.

El Valladolid viatja a València amb la pretensió de guanyar a un rival directe per la permanència i amb la novetat de Marc Valiente en la convocatòria, minvada per les baixes d'Álvaro Rubio, Óscar González, Víctor Pérez i Daniel Larsson. Juan Ignacio Martínez convocat tots els jugadors que té disponibles per enfrontar-se al seu exequip, tot i que esperarà fins a última hora per veure si Valiente pot ser titular.

stats