1a divisió
Esports Futbol 17/10/2011

El Llevant no afluixa i es cruspeix el Màlaga i el Sevilla entra en llocs de Champions

Els 'granota' comparteixen liderat amb el Barça en superar el Màlaga que ha jugat una hora amb un home menys i els sevillans s'han desfet de l'Sporting

BarcelonaEl Llevant no afluixa i està decidit a continuar sent l'equip revelació de la Lliga. El conjunt 'granota' ha derrotat el Màlaga per 3-0, en un partit molt seriós dels valencians, i que s'ha posat molt de cara pels locals al minut 30, quan el porter visitant Caballero ha estat expulsat amb vermella directa per, suposadament, tocar la pilota amb les mans fora l'àrea.

El Màlaga ha volgut dur el pes del partit des de l'inici, però s'ha vist superat per un gol de Barkero al quart d'hora de joc. A partir d'aquí els visitants han intentat reaccionar, però de seguida s'han trobat amb l'expulsió del seu porter, i amb el segon gol del Llevant en l'acció posterior.

Amb un home més, els locals han rematat el partit amb una diana de Koné abans del descans, i no han tingut cap mena de problema per mantenir el resultat al segon temps, on no hi han hagut gols.

Al Sánchez Pizjuan el Sevilla s'ha imposat a l'Sporting per 2-1 gràcies a un golàs de Manu del Moral, i a les aturades miraculoses de Javi Varas quan els asturians han posat contra les cordes als sevillans després d'escurçar distàncies Barral. Amb aquesta victòria el Sevilla ha escalat posicions a la taula i ja és quart, en posicions de Champions darrera del Barça, el Llevant i el Reial Madrid.

D'altra banda, el Saragossa ha superat la Reial Societat amb comoditat (2-0), gràcies a dues dianes del portuguès Helder Postiga –el primer d'ells de xilena–. Un resultat que deixa els aragonesos a la zona mitja de la taula, amb nou punts; mentre que els donostiarres ocupen la dotzena posició després d'haver sumat 7 punts en 7 partits.