PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 23/09/2012

Martins culmina la remuntada i li dóna els tres punts al Llevant contra la Reial Societat (2-1)

El conjunt granota sap patir i acaba imposant-se al conjunt basc gràcies als gols de Barkero, de penal, i de Martins després d'un contracop

BarcelonaEl Llevant ha sumat aquest diumenge contra la Reial Societat la seva segona victòria a la Lliga i ja suma 7 punts. Els homes de Juan Ignacio Martínez han hagut de remuntar per endur-se tres punts d'or de cara a aconseguir, poc a poc, l'objectiu d'aquesta temporada.

El 0-1, obra de Zurutuza, ha deixat grogui un Llevant que fins el minut 70, i de penal, no ha pogut reaccionar amb garanties. José Javier Barkero no ha fallat des dels onze metres i ha donat esperances als valencians, que s'han encomanat al nouvingut Obafemi Martins per vèncer.

El davanter de la Costa d'Ivori ha sortit en el segon temps després del 0-1 amb què s'ha arribat al descans i ha aportat més velocitat a l'atac del Llevant. Amb l'1-1 al marcador i quan semblava que bascos i valencians es repartirien un punt ha aparegut Martins, que ha completat un contraatac i ha superat el xilè Claudio Bravo per baix situant el 2-1 final.