PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 02/12/2012

El Llevant esgarrapa un punt de Balaídos amb un gol al minut 89 (1-1)

Un gol de Roger, que havia entrat feia pocs minuts, dóna un punt d'or a un Llevant que segueix sumant i que ja compta amb 21 punts

Ballesteros intenta la rematada contra la porteria de Varas

VigoUn gol de Roger, que acabava d'entrar al terreny de joc, al minut 88 ha permès al Llevant salvar un punt en la seva visita a Balaídos (1-1), en un partit en què el Celta, que s'havia avançat en el primer temps amb un gol de Quique de Lucas, ha acabat sent víctima dels seus propis errors. Iago Aspas ha tornar a liderar el seu equip. La seva cotització puja a mesura que transcorren les jornades. La seva desimboltura per encarar els seus rivals és brutal, tant com la qualitat que atresora. Davant el Llevant, i tot i no marcar, ha tornat a ser decisiu.

Per moments el partit s'ha convertit en un duel entre el davanter gallec i l'internacional nigerià Martins, futbolistes que encara no han arribat a la seva plenitud futbolística. Aspas ha amenaçat Munúa al minut tres amb una gran rematada que va marxar fregant el pal. Poc després, Javi Varas, miraculosament amb els peus, ha evitat el gol de Martins, qui ho ha tornat a intentar a l'equador del primer acte amb un potent xut des de la frontal que li ha marxat alt.

A poc a poc el Celta ha començat a perdre el control del partit. Fins que Aspas ha ressorgit. Ha arrencat al mig del camp, ha deixat enrere dos jugadors granota i s'ha tret una precisa passada perquè Quique de Lucas, que havia arrencat en fora de joc, superés Munúa. El gol gallec ha fet molt de mal al conjunt dirigit per Juan Ignacio Martínez, desaparegut durant molts minuts, fins que Martins, amb un gran control, ha emmudit Balaídos en l'arrencada de la segona part amb un potent xut que se li ha anat alt.

El Celta ha tornat a engegantir, amb un gran Aspas i amb un espectacular Krohn-Dehli. Entre ambdós s'han encarregar de ficar al seu rival enrere, tot i que la millor ocasió l'ha tingut el central Cabral amb una rematada de cap que ha obligat a lluir-se Munúa, que poc després ha tornat a evitar la sentència davant Aspas. Ha perdonat el Celta i ho ha acabat pagant. Perquè a falta de dos minuts per al final, Barkero s'ha inventat una passada a l'esquena de la defensa gallega que Michel, arribant des del darrere, ha aprofitat per assistir a Roger, que només ha hagut d'empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Fitxa tècnica:

1 - Celta de Vigo: Javi Varas, Hugo Mallo, Cabral, Túñez, Roberto Lago, Oubiña, Alex López (Bustos, min.74); Augusto Fernández, Quique de Lucas (Bermejo, min.65); Krohn Delhi; Iago Aspas (Park, min.84).

1 - Llevant UD: Munúa, Chris, Ballesteros, David Navarro, Juanfran, El Zhar (Àngel, min.58), Iborra, Diop (Roger, min.78), Juanlu (Michel, min.70); Barkero, Martins.

Gols: 1-0, m.36: Quique de Lucas. 1-1, m.88: Roger.

Àrbitre: Estrada Fernández (col·legi català). Ha mostrat targeta groga a Augusto i Cabral per part del Celta de Vigo, i a Ballesteros i Juanlu per part del Llevant.