Primera Divisió
Esports Futbol 19/08/2012

El Llevant comença de zero contra l'Atlètic de Madrid després del somni del curs passat

Els valencians s'estrenen a la Lliga amb la mateixa modèstia de sempre amb les baixes de Pedro Ríos, Juanfran i Lell (23h, GolT i C+ Liga)

A.s.
1 min
Christian Lell i Theofanis Gekas, els dos últims fitxatges del Llevant

BarcelonaEl Llevant s’estrena aquesta nit (23h) al Ciutat de València davant un dels favorits a lluitar per les quatre primeres places, l’Atlètic de Madrid. L’equip que continua entrenant Juan Ignacio Martínez vol començar la temporada sense la pressió de pensar que ha de repetir i igualar el resultat del curs passat, quan van acabar sisens tot i estar tot l’any en places de Champions.

El que van aconseguir l’any passat va ser un petit miracle, que els va donar el premi de poder jugar l’Europa League aquest any, però la plantilla continua sent una de les més modestes de Primera. Entre els fitxatges del Llevant d’aquest estiu destaquen Pedro Ríos (Getafe), Lell (Herta) o Gekas (Samsunspor), i encara li falten un central i un davanter.Per al partit d’aquesta nit Juan Ignacio Martínez no podrà comptar amb Pedro Ríos, Juanfran, Dudka i Lell.

Al davant hi haurà l’Atlètic de Madrid de Diego Pablo Simeone, que ha mantingut a l’equip a la seva estrella Falcao, a més d’Adrian i Turan, i ha recuperat a Raúl García de la cessió a l’Osasuna, i ha fitxat al Cata Díaz (Getafe), l’uruguaià Cebolla (Porto) i al turc Emre (Fenerbahe). Juanfran Torres i Filipe Luis són les baixes dels matalassers.

Alineacions probables:

Llevant: Munúa, Pedro López, Ballesteros, Navarro, Nikos, Míchel o El Zhar, Iborra, Diop, Juanlu, Barkero i Ángel.

Atlètic de Madrid: Courtois; Kader, Miranda, Godín, Filipe; Gabi, Mario; Adrián, Arda Turan, 'Cebolla' Rodríguez o Koke; i Falcao.

Àrbitre: Clos Gómez (C. Aragonès).

Estadi: Ciutat de Valencia.

Hora: 23.00h (GolT i C+ Liga)

stats