1a divisió
Esports Futbol 09/12/2012

El Llevant destrossa el Mallorca al contraatac (4-0)

El conjunt granota s'ha retrobat amb la victòria al Ciutat de València amb els gols de Martins, David Navarro, Rubén i Iborra, i ha agreujat encara més la crisi del conjunt balear

Ara
1 min

BarcelonaEl Llevant ha superat amb contundència el Mallorca (4-0), s'ha retrobat amb la victòria al seu estadi i ha agreujat encara més la crisi del conjunt balear, que no guanya des del mes de setembre. Martins, David Navarro, Rubén i Iborra han estat els golejadors locals.

El partit ha començat força igualat, tot i que els visitants tenien més control de la pilota. El Llevant s'esperava al darrere amb paciència, i de seguida que recuperava la pilota intentava sortir al contraatac amb rapidesa. El primer temps estava a punt d'acabar amb empat quan Martins ha aprofitat un error defensiu per caçar la pilota a l'àrea i marcar el primer gol.

Amb el desavantage, Joaquín Caparrós ha fet un canvi ofensiu per intentar que el domini de la pilota tingués més efectivitat de cara a la porteria del Llevant, però ha passat tot el contrari. Els granota han continuat esperant al darrere i han sortit amb més facilitat que al principi a la contra. I així, en només un quart d'hora, el partit ha quedat sentenciat amb les dianes de David Navarro (48'), Rubén (55') i Iborra (57').

El triomf fa que el Llevant es torni a situar en posició europea, mentre que el Mallorca queda a només un punt de la zona de descens, a l'espera del partit del Deportivo.

stats