1a Divisió
Esports Futbol 23/10/2011

El Llevant encadena la sisena victòria seguida al Madrigal (0-3) i és líder de Primera en solitari

El Reial Madrid esperava una ensopegada dels granota a Vila-real per situar-se líders per primer cop, però els valencians estan en estat de gràcia

Albert Solé
Els jugadors del Llevant celebren un dels gols de Juanlu al camp del Vila-real.

BarcelonaL’equip amb menys pressupost de Primera Divisió és el líder en solitari de la Lliga BBVA per davant del Barça i del Madrid. Els granota estan en ratxa (sis victòries seguides) i tot els surt bé, i amb confiança, fins i tot un equip modest pot fer grans coses, i aquesta nit el Llevant ha guanyat clarament al camp del Vila-real (0-3) amb un recital de joc al contracop que ha deixat els groguets molt tocats, 16ns a la classificació.

L’altre equip de la ciutat, el València, ha salvat un punt just en el darrer minut de partit davant l’Athletic Club de Bielsa. Els bascos s'han avançat gràcies a Munian ja entrada la segona part, però Soldado ha marcat el gol de l’empat amb una preciosa assistència de Banega. L’equip d’Unai Emery perd així l’oportunitat d'aconseguir la quarta posició amb aquest empat. Els bascos de la seva part, ja fa sis partits oficials que no perden.

També han empatat 1-1 l’Atlètic de Madrid i el Mallorca, amb el colombià Falcao marcant el seu cinquè gol en lliga per donar un punt als locals. La jornada l’ha obert al migdia el Rayo Vallecano amb un clar triomf 0-2 al camp d’un Betis que ja suma quatre derrotes consecutives. L’Osasuna de la seva part, s'ha cruspit el Saragossa per 3 a 0 en un partit marcat per la polèmica del tercer gol, marcat quan els navarresos no han volgut tirar fora del camp la pilota amb un jugador del Saragossa sobre la gespa.