Futbol
Esports Futbol 10/05/2014

El Llevant guanya el derbi i supera el València en la classificació (2-0)

Un gol d'Ángel a vint minuts del final ha encarrilat el triomf per al bàndol granota contra el València. Ivanschitz ha sentenciat poc després

BarcelonaUn gol d'Ángel al minut 70 de partit ha decantat el derbi valencià en favor del Llevant després d'un duel insípid amb el València que Ivanschitz s'ha encarregat d'acabar de sentenciar a nou minuts del final. El davanter granota ha aprofitat una passada llarga per batre el porter Diego Alves i obrir el marcador, mentre que l'austríac ha rematat amb talent una centrada de Casadesús. Els xe havien tingut un parell de bones ocasions per empatar abans del 2-0, però Jonas ha fallat en un xut llunyà i un remat de cap. Keylor Navas, en el temps afegit i després d'una expulsió de Pedro López per una brutal entrada a Bernat, ha hagut de lluir-se per evitar el gol de l'honor visitant a rematades de Pereira i Vargas.

La victòria local permet el Llevant situar-se vuitè a la classificació, amb dos punts més que el seu veí, que cau a la novena posició amb 46 punts.