PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 01/03/2014

El Llevant i l'Osasuna mesuren les seves forces i posen a prova les seves bones ratxes

El Llevant, que acumula set partits sense perdre rep l'Osasuna, que ha sumat set dels últims nou punts en joc (18 h, Canal+ Liga i Gol T)

El Llevant va guanyar al Rayo a la primera volta per 1-2 / LEVANTEUD.COM

ValènciaEl Llevant rep aquest dissabte l'Osasuna (18 h, Canal+ Liga i Gol T) a l'estadi Ciutat de València, en un partit que mesura a dos equips en bon estat de forma, ja que els locals acumulen set setmanes sense perdre i els visitants sumen set punts dels últims nou possibles.

El Llevant es troba en el seu millor moment de la temporada, amb una distància d'onze punts respecte a la zona de descens i a només dos punts de la setena plaça, que dóna accés a la propera edició de l'Europa League. L'entrenador del Llevant, Joaquín Caparrós, té a tota la plantilla disponible i, per això, ha hagut de deixar fora de la convocatòria sis jugadors per decisió tècnica: Pallardó, Rodas, Pedro Ríos, El Adoua, Nagore i Xumetra.

Caparrós en principi només farà un canvi respecte a l'onze pel que va apostar la jornada passada a Valladolid: l'entrada de Rubén García per Pedro López a la part dreta del centre del camp.

L'Osasuna afronta el partit d'aquest dissabte a València amb la moral molt alta després del triomf contra l'Atlètic de Madrid (3-0) i amb l'objectiu de seguir sumant els punts en joc i consolidar-se en la zona mitja de la classificació general de la Lliga BBVA. El conjunt navarrès es troba de fet en el millor moment de la temporada ja que el seu triomf en l'última jornada de Lliga li ha suposat ampliar a set punts el seu avantatge sobre els llocs de descens a Segona divisió i, a més, no ha encaixat cap gol en els tres últims partits disputats.

Per la seva banda, el Llevant no ha perdut en les set últimes jornades de competició des que va sortir derrotat a Mestalla (2-0) en el derbi de la capital valenciana jugat el 4 de gener.

La clau del partit per l'Osasuna serà mantenir la seva solidesa defensiva i aprofitar l'equilibri que ha aconseguit Javi Gràcia en totes les línies del seu equip. El tècnic disposa d'un bloc fort, difícil de superar, amb un onze titular molt definit en el que també destaca el bon rendiment que obtenen en les jugades a pilota aturada.

Javi Gracia compta per a aquest partit amb les baixes per lesió de Puñal, Marc Bertrán, Sisi i de las Cuevas. El tècnic no ha avançat l'onze titular d'aquest dissabte, però haurà de realitzar un canvi obligat respecte a l'últim partit per la baixa de Marc Bertrán, a causa d'una sobrecàrrega muscular.