PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 01/06/2013

El Llevant necessita una carambola per classificar-se per Europa

Per disputar l'Europa League els granotes han de guanyar, que tant el Sevilla com el Getafe perdin o empatin, i que el TAS mantingui la sanció al Màlaga i al Rayo Vallecano

Ara
2 min

BarcelonaEl Llevant necessita aquest dissabte al vespre (21h/C+Liga,Gol T) un miracle per classificar-se per Europa. Per disputar l'Europa League, els granotes, que reben el Betis, han de gunyar el seu partit, necessiten que tant el Sevilla com el Getafe perdin o empatin, i que el Tribunal d'Arbitratge Esportiu (TAS) mantingui la sanció que la UEFA va imposar al Màlaga i al Rayo Vallecano.

Per al partit contra els andalusos, Juan Ignacio Martínez perd per lesió a Juanfran , Barkero, Pedro López, Lell i Sergio Ballesteros, però recupera Nikos Karampelas.

El tècnic podria alinear pràcticament el mateix onze inicial que va guanyar en la passada jornada de Lliga en San Mamés enfront de l'Athletic de Bilbao amb l'entrada de Nikos en el lateral esquerrà per Dudka, que es va veure obligat a jugar en aquesta posició per la lesió del grec.

La bona imatge oferta per l'equip que dirigeix Pepe Mel en el xoc de la passada jornada, davant el Reial Saragossa (4-0), i la possibilitat de fer una altra vegada historia, amb el retorn a la Lliga Europa, són els arguments als quals el Betis vol agafar-se per aconseguir un resultat positiu en la seva visita al feu llevantí.

Pel fa al Betis, els andalusos necessiten sumar només un punt per certificar la seva classificació per l'Europa League. Per aquest enfrontament, Pepe Mel no podrà comptar amb Juan Carlos, per lesió, ni amb el porter Adrian, per sanció. A més, Cañas, que continua lesionat, tampoc podrà jugar.

Rubén Castro, que aquesta setmana va ser denunciat per la seva exparella per un presumpte delicte de lesions i agressió sexual, ha estat convocat per enfrontar-se al Llevant.

Alineacions probables

Llevant: Navas; Rodas, Vyntra, Navarro, Nikos, Pedro Ríos, Iborra, Diop, Rubén, Valdo i Acquafresca.

Reial Betis: Casto; Chica, Paulao, Amaya, Nacho; Beñat, Rubén Pérez, Salva Sevilla; Pabón, Jorge Molina i Rubén Castro.

Àrbitre: Fernando Teixeira Vitienes (C. Càntabre).

Estadi: Ciutat de València.

Hora: 21h / C+ Liga, Gol T

stats