1a divisió
Esports Futbol 08/12/2012

El Llevant pretén recuperar la bona ratxa contra un Mallorca en crisi

El Madrid i el Barça van trencar la dinàmica guanyadora de l'equip granota, que ara vol tornar a guanyar contra el conjunt balear, que no venç des del 23 de setembre

Efe
2 min
El Llevant empata al camp del Sevilla (0-0) i ocupa la cinquena posició

ValènciaEl Llevant havia mantingut una ratxa immaculada al seu estadi, ja que fins a les visites seguides de Reial Madrid i Barça –que van acabar amb derrota local– l'equip valencià havia sumat quatre victòries i un empat. El Mallorca, per la seva banda, no coneix la victòria a domicili en l'actual campionat i només ha sumat un punt fora de casa en els últims desplaçaments. Tots dos se citen aquest diumenge al Ciutat de València (12 h, GolT i Canal + Lliga).

L'entrenador del Llevant, Juan Ignacio Martínez, perd per al partit els lesionats Dariusz Dudka i Pedro Ríos, els sancionats Pape Diop i Juanlu Gómez, i ha deixat fora de la llista per decisió tècnica Óscar Serrano.

El tècnic valencià, que va donar descans a gairebé tots els titulars en Lliga en el partit de dijous passat contra el Hannover, podria situar Michel Herrero al costat de Vicente Iborra al centre del camp per substituir Diop.

D'altra banda, la baixa de Juanlu podria ser coberta per Rubén García, que ja va jugar en aquesta posició el dijous en el partit de l'Europa League, que es converteix en l'únic jugador específic de banda entre els convocats. A la resta de l'equip inicial no s'esperen canvis, i el davanter nigerià Obafemi Martins serà de nou titular, després d'haver superat completament unes molèsties musculars.

El Mallorca necessita sumar els tres punts per allunyar-se de la zona de descens i trencar la mala ratxa de dos mesos i mig sense guanyar un partit oficial. L'equip balear és dissetè, amb 13 punts, a només un del Granada, que marca la frontera del descens, i a dos del Deportivo i l'Espanyol.

El Mallorca de Joaquín Caparrós afrontarà el partit amb l'objectiu de sumar el seu primer triomf com a visitant de la temporada i, sobretot, per tancar una dinàmica molt negativa des del passat mes de setembre, quan va derrotar per 2-0 el València a Palma.

Des de llavors, el Mallorca ha perdut davant el Getafe, Granada, Sevilla, Reial Madrid, Deportivo de la Corunya, Barcelona i Rayo Vallecano, i ha empatat amb el Celta i el Saragossa.

De 27 punts en joc, el conjunt balear només n'ha sumat 2; tot això, agreujat per la plaga de lesions, l'última aquesta mateixa setmana amb la baixa de l'extrem francès i titular indiscutible Michael Pereira.

Caparrós podria situar Emilio Nsue, un extrem reconvertit en lateral dret, en el lloc de Pereira, i recuperar Ximo a la defensa. A dalt, sembla segura la titularitat de l'internacional mexicà Giovani Dos Santos a la banda esquerra, després del gran partit que va realitzar en aquesta demarcació davant el Saragossa.

stats