PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 10/05/2013

El Llevant i el Saragossa empaten en un partit sense gols

Els granota, molt superiors en la primera part, els perjudica l'expulsió de Diop, situació que no sap aprofitar el Saragossa per endur-se al victòria

Efe
2 min

ValènciaEl Llevant i el Saragossa han empatat a 0 en un partit que els granota han estat superior en la primera part, però que els ha passat factura l'expulsió de Diop després del descans. Els aragonesos, no han sabut aprofitar la superioritat numèrica i han aconseguit un punt que els deixa més a prop de la salvació.

En l'inici del partit, el Llevant s'ha mostrat molt més entonat i intens que el seu rival, tant en la pressió defensiva com en la creació ofensiva.

Els de Juan Ignacio Martínez volien certificar la permanència en la categoria per quart any consecutiu i per a això necessitaven un triomf que se'ls havia resistit en les cinc anteriors jornades, en les quals tan sols van aconseguir sumar un punt.

Als 4 minuts, el col·legiat Gil Manzano no ha asenyalat penal tot i unes clares mans de Fernández, i minuts després, ha anul·lat un gol d'Acquafresca per fora de joc Valdo.

El conjunt valencià ha buscat amb afany el gol davant un Saragossa incapaç de generar joc, però que han estat contundents en defensa i forts al mig del camp per tal d'evitar que els granota creessin perill.

La segona part ha estat molt condicionada per l'expulsió de Diop. A partir d'aquí, el Saragossa ha apssat a dominar el partit tot i que no ha estat capaç d'aconseguir marcar un gol que els hauria donat una importantíssima victòria.

Fitxa tècnica

0. Llevant: Keylor Navas, Pedro López, Vyntra, David Navarro, Nikos; Pape Diop, Iborra, Ríos (El Zhar, m.75), Valdo (Simao Mate, m.58); Míchel i Acquafresca (Roger, m.84).

0. Saragossa: Roberto, Fernández, Loovens (Jose Mari, m.74), Álvaro, Abraham; Apoño, Pintér, Montañés (Carmona, m.69), Rodri (Rochina, m.79), Víctor i Postiga.

Àrbitre: Gil Manzano (C. Extremeny). Ha amonestat del Llevant:Iborra, Simao i Navarro; i del Saragossa: Víctor, Loovens. Ha expulsat Diop, amb vermella directe al minut 53, i a Pedro López, per doble amonestació (m.91+).

Incidències: partit corresponent a la jornada 35 de la Liga BBVA disputat a l'estadi 'Ciutat de Valencia' davant 15.113 espectadors.

S'ha guardat un minut de silenci en memòria de Vicenta Puig, mare de Pepe Martínez, entrenador de porters del Llevant.

stats