PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 16/04/2011

El Mallorca vol assegurar-se la permanència contra un Màlaga en zona de descens

El Mallorca viatjarà a Màlaga per segellar la permanència i per acabar amb la mala ratxa com a visitant a La Rosaleda

Redacció
2 min
De Guzman, del Mallorca, lluita una pilota amb Ivan Rakitic.

BarcelonaEl Mallorca saltarà a La Rosaleda disposat a segellar de manera definitiva la permanència amb una victòria, ja que si l'aconsegueix se situaria amb 42 punts en la classificació.

L'equip que dirigeix Michael Laudrup no guanya com a visitant des del passat 2 de març, quan va vèncer 1-2 a l'Espanyol, mentre que en el seu últim partit a casa va empatar 2-2 contra el Sevilla.

El tècnic danès no podrà comptar amb els lesionats Jonathan de Guzmán i Michael Pereira, dos titulars habituals, ni tampoc amb Enrique Corrales i Tomás Pina. Per això, ha inclòs a la llista de convocats el jugador del filial Ximo Navarro.

Laudrup va declarar en roda de premsa que el seu equip necessita els punts a Màlaga per assegurar com més aviat millor la permanència, a partir d'aquí es plantejarà altres objectius.

El Màlaga CF, situat a la zona de descens, tractarà d'aconseguir un triomf que sembla imprescindible per a les seves aspiracions de continuar a Primera contra el Reial Mallorca, que viatja sense aclaparaments però disposat a endur-se els tres punts per segellar la permanència.

El defensa portuguès Eliseu Pereira serà baixa per sanció i el seu substitut al lateral esquerre podria ser el danès Patrick Mtiliga, encara que també té possibilitats Manu Torres o fins i tot el seu compatriota Sergio Paulo Barbosa "Dubte", que retardaria la seva posició al centre del camp.

La principal novetat és el retorn del defensa Weligton, després de complir dos partits de sanció, que en un principi substituiria al danès Kris Stadsgaards al centre de la defensa juntament amb l'argentí Martín Demichelis, recuperat d'un procés gripal.

És dubte el migcampista Antonio Galdeano "Apoño", amb problemes físics, encara que el tècnic xilè Manuel Pellegrini esperarà fins a unes hores abans del partit per decidir, segons l'estat del jugador, si és titular.

stats