El Madrid vol sumar els tres punts contra el Betis, per seguir el rastre del Barça (22 h, C+ Liga i GolT)

El conjunt blanc no pot deixar escapar més punts, mentre els verd-i-blancs volen oblidar la humiliant derrota contra el Sevilla

El Reial Madrid visita el Benito Villamarín (22 hores, C+ Liga i GolT) pràcticament sense marge d’error. Els blancs estan a vuit punts del Barça, i vista la fiabilitat que han mostrat els de Tito Vilanova fins ara, farien bé de no deixar-se més punts perquè la diferència no comenci a ser insalvable.

El Madrid vol oblidar tots els temes extraesportius que ha portat l'article que va publicar Diego Torres al diari "El País", i centrar-se en derrotar el Betis, un equip que està fent una bona temporada, ocupa la sisena plaça, que li donaria accés a jugar la Europa League. Però els seus aficionats tenen molt present la dura derrota del cap de setmana passat contra el seu etern rival, el Sevilla, per 5-1.

El tècnic verd-i-blanc, Pepe Mel, tindrà les baixes de Paulao, Perquis i Mario per lesió i de Rubén Pérez per sanció, mentre que Mourinho, que podria alinear el seu onze de gala i amb Ozil en el lloc de Modric, ha deixat a Madrid a Essien per culpa de la reacció al·lèrgica que l’hi ha provocat un medicament.

Més continguts de