PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 20/10/2012

El Madrid fa el mínim per superar el Celta de Vigo (2-0)

Els blancs es desfan del Celta amb un gol d'Higuaín al primer temps i un altre de Cristiano Ronaldo després d'un penal més que just

Ronaldo lluita amb Hugo Mallo

BarcelonaEl Reial Madrid ha superat el Celta de Vigo per 2-0 en un partit en què els blancs han anat de més a menys pel que fa a joc i actitud. Els gols del Madrid han estat de Gonzalo Higuaín, al minut 10, i de Cristiano Ronaldo, de penal al 67'.

Els de José Mourinho han començat el partit dominant la possessió de la pilota –han arribat a tenir el 80%– i gaudint de diverses ocasions molt clares davant del porter del Celta. Les més clares de Sergio Ramos i Cristiano Ronaldo amb dues rematades de cap. Els gallecs, en els primers 45 minuts, han estat molt inofensius i no han mostrat massa resistència.

En el segon temps el Celta ha avançat les línies i fins i tot ha pogut empatar el partit en algun contraatac dirigit per Iago Aspas. El joc ràpid i elèctric del Madrid en el primers 40 minuts s'ha transformat en un joc menys vistós a la segona part i això ha fet reaccionar un Mourinho que ha posat Di María tot just acabat el descans.

No ha estat fins el minut 67 quan el Madrid ha tancat el partit. Un penal justet sobre Ozil l'ha transformat Cristiano Ronaldo, que ha enganyat el porter dels gallecs. Amb el 2-0 és quan s'ha vist el millor dels de Paco Herrera sobre la gespa d'un Bernabéu mut.

Bermejo, Park i Quique De Lucas han tingut el gol a tocar però s'han topat amb un Casillas que s'ha mostrat molt segur amb les rematades molt clares i un pèl insegur en diverses sortides. En una d'elles ha vist la targeta groga després de tocar la pilota amb les mans fora de l'àrea.

El 2-0 final no deixa res més que tres punts per un Madrid que no ha impressionat i tampoc ha esclafat el rivals com acostuma a fer al Santiago Bernabéu.