LLIGA BBVA
Esports Futbol 24/01/2015

El Madrid surt viu de Còrdova gràcies a un penal als últims minuts (1-2)

Els locals s'han avançat al minut 3 amb un gol de Ghilas de penal, però el Madrid ha capgirat el marcador tot i fer un partit molt discret. Cristiano Ronaldo ha estat expulsat per agredir un jugador local

Karim Benzema, al centre, ha marcat el primer gol del Reial Madrid a Còrdova / GONZALO ARROYO / GETTY

BarcelonaEl Reial Madrid ha aconseguit els tres punts del Nuevo Arcángel a l'últim sospir, i en un partit molt discret dels homes de Carlo Ancelotti (1-2). El Còrdova ha fet mèrits per endur-se la victòria però li ha faltat encert als últims metres. Encert que sí que han tingut els blancs per mitjà de Gareth Bale al minut 88.

El Còrdova s'ha avançat gràcies a un penal de Sergio Ramos que no ha desaprofitat Ghilas (min 3). La diana ha esperonat el conjunt local, que ha fet un pas endavant i ha plantat cara al Madrid. Els blancs han estat molt desencertats i els ha faltat concentració, tant en el joc d'equip com en les accions individuals.

Els andalusos han tingut opcions per fer el segon, gràcies a múltiples contraatacs per la banda dreta, però qui ha marcat ha estat el Madrid, aprofitant un córner que ha rematat Benzema.

A la segona meitat, el partit ha seguit igual, amb el Còrdova alentint el joc i un Madrid descentrat. A mesura que avançava el temps, els locals s'han vist amb forces per guanyar i han posat setge a la porteria de Casillas. El Madrid no hi era i els andalusos han tingut dues ocasions boníssimes per marcar, entre elles un xut que ha tocat el pal.

Cristiano Ronaldo, el jugador més combatiu del Madrid, ha perdut els nervis i ha estat expulsat per una agressió sense pilota a Edimar. Amb aquesta vermella directa semblava que el partit estava sentenciat, però Fede Cartabia ha tocat la pilota amb les mans, en un llançament de falta, i l'àrbitre ha indicat el punt de penal. Al minut 88, Bale no ha perdonat i ha donat els tres punts al Madrid en un partit per oblidar dels blancs.