1a divisió
Esports Futbol 19/12/2010

El Madrid en té prou amb un gol de Di Maria per superar el Sevilla en un partit gris (1-0)

L'àrbitre, Clos Gómez, ha encès els ànims del Bernabeu quan ha expulsat Carvalho per un cop de colze a Negredo; i els madridistes ho han aprofitat per marcar l'únic gol

Di Maria celebra el gol contra el Sevilla

BarcelonaEl Madrid n'ha tingut prou amb un gol de Di Maria per imposar-se al Sevilla (1-0) i mantenir el ritme del Barça al capdavant de la classificació, mentre el Sevilla suma la cinquena derrota consecutiva. Els de Mourinho, que han notat, i molt, la baixa de Xabi Alonso al mig del camp, han completat un partit que gairebé no ha tingut futbol, i que s'ha resolt al segon temps.

La primera part ha estat bastant grisa, i pràcticament no hi han hagut ocasions de gol. Tot i que els dos equips ho intentaven, ni madridistes ni sevillans han arribat amb excessiu perill a les porteries rivals. Només n'hi ha hagut una, de clara, pel Madrid; quan poc abans del descans, Di María ha enviat un llançament al pal. Els locals pràcticament no han construït joc, i el Bernabeu ha xiulat els seus jugadors al final del primer temps.

Tornant del descans, el partit s'ha animat, i el Sevilla ha tingut una ocasió d'or per avançar-se al marcador, quan Negredo ha desaprofitat un 1 contra 1 davant Casillas, abans del quart d'hora. I als vint minuts de la represa ha començat la polèmica arbitral: Carvalho ha estat expulsat per doble groga, per saltar amb els braços oberts i colpejar Negredo; i poc després els madridistes han demanat penal sobre Granero.

L'ocasió sevillista i les protestes arbitrals han estat el punt d'inflaxió del partit. El públic s'ha encès i ha provocat un atac en tromba del Madrid, que ha culminat Di Maria a la mitja hora de partit. El madridista ha superat Palop al primer pal; en una acció que el porter del Sevilla ha sortit excessivament, anotant el primer i únic gol del partit. L'últim quart d'hora només ha servit perquè el Madrid tanqués la defensa, i el Sevilla es quedés amb un home menys per l'expulsió, amb vermella directa, a Dabo.

1 Reial Madrid – 0 Sevilla

REIAL MADRID: Iker Casillas; Sergio Ramos, Pepe, Carvalho, Arbeloa; Lass, Khedira (Granero, 61'), Özil (Raúl Albiol, 77'); Cristiano Ronaldo, Di María i Benzema (Pedro León, 61').

SEVILLA: Palop; Dabo, Cáceres, Escudé, Fernando Navarro; Konko (Acosta, 78'), Zokora, Romaric (Alfaro, 84'), Diego Capel (José Carlos, 84'); Negredo i Luis Fabiano.

GOL: 1-0 (76') Di María.

ÀRBITRE: Clos Gómez (col·legi aragonès). Targetes grogues a Di María (60'), Casillas (64'), Lass (70'), Pepe (70'), Özil (77'), Pedro León (87'), Ramos (89') pel Madrid; i Zokora (79'), Martín Cáceres (85') i Acosta (89') pel Sevilla. Targeta Vermella a Carvalho (per doble groga, 45' i 64') i Dabo (90').

ESTADI: Santiago Bernabéu, uns 72.000 espectadors.