PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 02/09/2012

El Madrid no vol despenjar-se més del Barça

Els blancs, que només han sumat un punt de sis possibles, busquen el primer triomf de la temporada a casa contra el Granada

Ara
1 min
José Mourinho dóna instruccions als seus jugadors al Bernabéu

BarcelonaEl Reial Madrid rep aquest diumenge (19:50h, GolT, Canal+Liga) un Granada que ha començat el curs de la mateixa manera que els blancs. Ha sumat un punt dels sis possibles i busca donar la sorpresa a un Santiago Bernabéu que el dimecres ja va celebrar el primer títol de la temporada contra el Barça.

Però la Supercopa i la Lliga són competicions diferents, i en aquesta última els blancs no s'estan trobant gens còmodes. Tot i que van tenir opcions de guanyar en els dos partits disputats contra el València i el Getafe, el cert és que els madrilenys van perdonar molt i ho van acabar pagant. En la primera jornada contra el València els homes de José Mourinho van anar de més a menys, situació que també els va passar contra el Getafe.

Aquesta tarda contra el Granada tot pot canviar. El conjunt andalús pot pagar els plats trencats de les dues primeres jornades i rebre una golejada com la de la temporada passada, quan va perdre per un clar i contundent 5-1. D'altra banda aquest dissabte José Mourinho no va dirigir la darrera sessió d'entrenament del conjunt blanc perquè va viatjar a Manchester per veure el City, rival dels madrilenys la primera jornada de la Lliga de Campions.

stats