1a divisió
Esports Futbol 06/03/2011

Karim Benzema anota dos gols i es reivindica al camp del Racing de Santander (1-3)

L'equip no ha notat l'absència del Cristiano Ronaldo i ha aconseguit derrotar el Racing en un partit on els blancs han pogut golejar als primers 45 minuts

Benzema celebra el seu gol, el segon del Madrid a Santander. CÉSAR MANDO / AFP

BarcelonaEl Reial Madrid ha aconseguit tornar a situar-se a set punts després de guanyar el Racing en un partit on Benzema, amb dos gols, s'ha reivindicat en la punta d'atac madridista. Els blancs han estat molt superiors al primer temps, en què ha disposat de més i millors ocasions per marcar. De fet, a banda dels dos gols, ha enviat dues pilotes al pal. Al davant, un Racing totalment superat que només ha reaccionat al segon temps. Els càntabres han desaprofitat un penal abans d'escurçar distàncies a la segona meitat.

Benzema ha disposat de la primera jugada de perill, quan en un error del porter en el rebuig, no ha pogut enviar la pilota entre els tres pals. Després, Xabi Alonso ha enviat un xut creuat al pal. I Marcelo ha disposat de l'ocasió més clara, quan després de driblar el porter no ha pogut rematar a gol.

Al minut 23 ha arribat el primer gol, obra d'Adebayor, quan ha recollit una bona centrada de la mort d'Özil. I poc després, al 26, Benzema ha aconseguit segon, deixant pràcticament sentenciat el partit a la primera part. El mateix Benzema ha enviat una pilota al pal, abans del descans.

A la segona meitat el Racing ha disposat d'un penal a favor per escurçar distàncies, però el xut de Pinillos, molt fluix, l'ha pogut aturar Casillas. El Racing s'ha anat trobant més còmode al cap, i ha arribat el gol de Kennedy en una jugada personal (69'). Però l'esperança càntabre ha durat poc, ja que Benzema, aprofitant un error de la defensa, ha pogut culminar una jugada atacant i sentenciar el partit al minut 74.

El Madrid, el dia que no jugava Cristiano Ronaldo per lesió, encara s'ha pogut permetre el luxe d'errar un penal (Adebayor) i un 1 contra 1 d'Özil davant el porter Toño.

Racing 1 - Madrid 3

RACING: Toño; Pinillos (Francis, min 80), Osmar, Torrejón, Christian; Kennedy, Colsa, Lacen (Tato, min 89), Munitis; Giovani i Rosenberg.

MADRID: Casillas; Ramos, Carvalho, Pepe, Marcelo; Ozil (Alex, min 90), Granero (Canales, min 80), Xavi Alonso, Di María; Benzema (Albiol, min 80) i Adebayor.

GOLS: 0-1, min 23. Adebayor. 0-2, min 26. Benzema. 1-2, min 71. Kennedy. 1-3, min 76. Benzema.

ÀRBITRE: Rafael Ramírez Domínguez (andalús). Targetes grogues a Ramos, Xavi Alonso, Rosenberg i Torrejón.

ESTADI: Campos de Sport de El Sardinero, 18.444 espectadors.