1a divisió
Esports Futbol 17/02/2013

El Madrid supera el Rayo malgrat jugar amb inferioritat durant més d'una hora (2-0)

Sergio Ramos veu dues targetes grogues en menys d'un minut i els blancs passen de dominar el partit a tancar-se al darrera i cedir el protagonisme als de Vallecas

M. Molina
Els jugadors del Madrid celebren un dels gols contra el Rayo Vallecano

BarcelonaEl Reial Madrid ha superat el Rayo Vallecano malgrat jugar més d'una hora amb un jugador menys (2-0). Era un partit perfecte per als blancs fins que Sergio Ramos ha vist dues grogues gairebé consecutives. Després de jugar l'anada de la Champions contra el United, i amb moltes baixes a l'equip titular, s'han trobat amb un rival que ha avançat molt la defensa i ha buscat l'atac sense complexes. Un escenari ideal perquè el Madrid pogués fer mal al contraatac.

El primer gol ha arribat quan només s'havien jugat dos minuts, obra de Morata. I després d'un parell d'arribades més, Sergio Ramos ha rematat una falta per situar el segon. El defensa ha estat capaç del millor i del pitjor, i ha vist dues grogues consecutives: per falta i per tallar una centrada amb la mà. El Madrid es quedava amb deu i Mourinho decidia moure la banqueta. Treure Morata i situar Albiol. Una aposta conservadora que ha capgirat el plantejament com un mitjó.

S'ha acabat el domini blanc i la sensació de perill constant. Els de Vallecas han passat d'estar dominats a dominar, a estar còmodes i vorejar la porteria de Diego López. Però només això. Han entrat a l'àrea i han tingut ocasions per marcar. Només la falta de punteria en els llançaments a porteria, i un penal per mans de Coentrão que Paradas Romero no ha vist, han evitat el gol.