Futbol
Esports Futbol 08/11/2014

El Madrid esmicola el Rayo (5-1) i segueix líder

Els blancs, amb gols de Bale, Ramos, Kroos, Benzema i Cristiano, tomben l'equip de Paco Jémez al Bernabéu

Bale marca el primer gol del Madrid contra el Rayo / ALBERTO MARTÍN / EFE

BarcelonaEl Reial Madrid seguirà liderant la classificació, després de desfer-se del Rayo Vallecano al Santiago Bernabéu (5-1). Els de Carlo Ancelotti ja han encarrilat la victòria als 10 minuts, quan Bale ha empès una centrada des de l'esquerra que ha donat avantatge als blancs. Malgrat veure's amb l'1-0 tan aviat, els locals han patit per aturar l'empenta d'un Rayo que ha anat inquietant la porteria de Keylor Navas, titular aquest dissabte.

El Madrid ha pogut ampliar l'avantatge a través de Sergio Ramos, que a cinc minuts del final de la primera part ha fet el segon amb una rematada amb el genoll després d'un córner. Però abans del descans el Rayo, sense rendir-se, ha aprofitat una errada gravíssima de James en una cessió enrere, i ha escurçat diferències a través de Bueno.

Kroos, després d'un contraatac i amb un remat col·locat a la base del pal, ha frenat l'ímpetu visitant amb el 3-1 al minut 56. Tres minuts més tard, Benzema ha sentenciat amb una rematada en posició de fora de joc. Ja a les acaballes i després de l'enèsim contraatac ferotge dels blancs, Cristiano ha tancat la golejada amb un remat que s'ha colat entre les cames del porter Cristian Álvarez.