1a Divisió
Esports Futbol 17/11/2012

El Madrid s'exhibeix al Bernabéu i goleja amb facilitat l'Athletic (5-1)

El gol d'Ibai abans del descans no ha pogut ficar l'Athletic en el partit. Els blancs, gràcies als gols d'Aurtenetxe en pròpia porteria, Benzema, Sergio Ramos, Özil i Khedira, s'han endut un triomf còmode

Cristiano i Özil feliciten Benzema pel seu gol contra l'Athletic

BarcelonaEl Reial Madrid s'ha divertit al Santiago Bernabéu i ha golejat amb facilitat l'Athletic Club (5-1). Aurtenetxe en pròpia porteria, Benzema i Sergio Ramos han encarrilat el triomf blanc. El gol del basc Ibai abans del descans no ha sigut suficient per ficar l'Athletic en el partit, que ha pogut encaixar més gols. Özil i Khedira han tancat el triomf amb gols en el minut 60 i 71.

Se li ha posat el partit de cara ben aviat als de Mourinho. Un xut de Benzema l'ha desviat Aurtenetxe per confondre Gorka i situar l'1-0 en el marcador al minut 12. Cristiano i Coentrao han disposat de bones ocasions per ampliar el marcador, però ha sigut Sergio Ramos, rematant de cap una falta picada per Özil, l'encarregat de fer el 2-0 a la mitja hora de joc. Només dos minuts més tard, Benzema, protagonista del matx, ha sentenciat amb el tercer gol madridista després d'una acció elegant dins l'àrea.

Després d'estavellar una pilota al pal a través de Callejón, el Madrid ha vist com Ibai aprofitava una passada enrere d'Iraola per retallar diferències abans del descans. Ha sigut un miratge, perquè l'Athletic no ha pogut aturar el Madrid al segon temps. Hauria pogut ficar-se en el partit al minut 55 si l'àrbitre hagués xiulat penal en unes mans clares de Coentrao dins l'àrea, però el col·legiat no ha vist res. Un minut més tard, Özil, després d'una bona jugada col·lectiva, ha tornat a posar tres gols per sobre els blancs. A vint minuts del final, Khedira ha completat la golejada fent el 5-1 amb un fort xut creuat que no ha sabut aturar Gorka.